Keywords

Keywords onderzoek

Keywords, ook wel zoekwoorden of zoektermen genoemd, zijn woorden waarop bezoekers naar producten zoeken. Het is daarom van belang dat de juiste keywords worden gebruikt in de titel, bulletpoints en productbeschrijving zodat een product naar boven komt in de zoekresultaten. Met name de titel is belangrijk aangezien dat naast de hoofdafbeelding direct in het oog springt in de zoekresultaten. Staan in de titel geen relevante zoekwoorden dan zal een bezoeker minder snel op dit product klikken. In ons keywords onderzoek kijken we naar:

  • Productkenmerken
  • USP’s
  • Zoekvolume
  • Concurrenten

Aan de hand van deze bevindingen kunnen we een MSEO proof titel, bulletpoints en een productbeschrijving opstellen. De producttitel moet relevante zoekwoorden bevatten. Zo zorgen we ervoor dat merk, kleur, maat, hoeveelheid, specificaties en dergelijke op de goede plek staan. Zo vergroten we de kans dat een relevante zoekopdracht eerder uitkomt bij bij jouw product. Complete contentoptimalisatie nodig? Klik dan hier.

Meer weten?

Geef je online sales een boost door alles uit marketplaces te halen! Neem contact op om meer te weten te komen over hoe we bedrijven online laten groeien via marketplaces.


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Contact
Bel: +31 650 549 601
App: +31 650 549 601
Mail: info@boostinternet.nl
Adres
Gieterij 26
2211XK Noordwijkerhout
Nederland