Marketplace Management

Marketplace management

Boost  Internet zorgt ervoor dat je assortiment op de topposities staat van online marktplaatsen zoals Bol.com, Amazon, fonQ en Real. Dit zijn een aantal bekende namen van marktplaatsen waarmee jij als retailer of groothandel, binnen eigen land én andere Europese landen, de markt kan veroveren. De grote vraag is: hoe kan je sales genereren met deze kanalen en hoe bereik je de eindconsument? Deze vragen zijn helaas niet zomaar te beantwoorden en is per case anders.

Ben jij een merk, groothandel of retailer en wil je optimaal je assortiment positioneren op online marktplaatsen? Ook internationaal? 

Wij van Boost Internet sluiten je aan bij de gewenste marktplaatsen, produceren en optimaliseren de datafeed van je assortiment én we denken continu met je mee om het maximale uit elke marktplaats te halen. Geen hulp bij onboarding meer nodig? Bekijk dan de andere services op het gebied van content optimalisatie, MSEO en adverteren op bol.com en Amazon.

Optimalisatiescore per channel
bol.com 96%
Amazon 94%
Real.de 91%
Blokker 90%
fonQ 89%

Channel optimalisatie

Elke marketplace heeft zijn eigen layout van categorieën en productpagina’s, het is daarom van belang dat de content hierop aangepast wordt. Zo is de opbouw van een titel bij bol.com van groot belang en werkt Amazon met bulletpoints om de usp’s direct in beeld te brengen. Daarnaast zijn goede afbeeldingen, uitgebreide specificaties, een logisch opgebouwde productbeschrijving en de verkoopprijs die bepalen of je product hoog in de zoekresultaten komt of niet.

Optimalisatiescore per channel
bol.com 96%
Amazon 94%
Real.de 91%
Blokker 90%
fonQ 89%

Meer weten?

Geef je online sales een boost door alles uit marketplaces te halen! Neem contact op om meer te weten te komen over hoe we bedrijven online laten groeien via marketplaces.


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Contact
Bel: +31 650 549 601
App: +31 650 549 601
Mail: info@boostinternet.nl
Adres
Gieterij 26
2211XK Noordwijkerhout
Nederland