Adverteren op Bol.com & Amazon

Adverteren op Bol en Amazon

Bol.com en Amazon trekken dagelijks miljoenen bezoekers die op zoek zijn naar producten. Om met jouw product(en) extra op te vallen tussen al die producten bieden beide marketplaces de mogelijkheid om te adverteren. Adverteren op marketplaces als Bol en Amazon is extra interessant vanwege de hoge koopintentie van de bezoekers. Zo bieden bol.com en Amazon de volgende adverteer mogelijkheden:

  • Sponsored products
  • Sponsored Brands – Amazon
  • Brand Store – Amazon

Wij helpen je met het opzetten en inrichten van de Sponsored Products -en Sponsored Brands campagnes en bouwen een perfect converterende Brand Store.  Daarnaast zorgen we ervoor dat je marketingbudget optimaal rendeert door continu de data te analyseren en van daaruit je producten te optimaliseren

Sponsored Products

Bezoekers zien gesponsorde producten op bol.com en Amazon op topposities in categorieën en zoekresultaten. Ook worden ze op andere productpagina’s als relevante producten getoond. Waar een sponsored product wordt getoond, is afhankelijk van de targeting strategie. Deze manier van adverteren raden wij aan wanneer je:

  • Bezoekers wilt bereiken die zich midden in het aankoopbeslissingsproces bevinden
  • Hoge zichtbaarheid van bepaalde (nieuwe) artikelen in de zoekresultaten wilt
  • Op bepaalde zoekwoorden altijd bovenaan in de zoekresultaten wilt staan
  • Interesse wilt wekken van bezoekers van concurrerende producten 

Brand Store - Amazon

Een eigen Brand Store op Amazon is dé mogelijkheid om je merk extra in de schijnwerpers te zetten. Het is hierbij wel van belang dat het merk officieel geregistreerd staat.

Een Brand Store kan je helemaal naar eigen wens inrichten. Zo kan je bepaalde producten of categorieën extra uitlichten. Daarnaast heb je in je eigen Brand Store de mogelijk om promoties onder de aandacht te brengen bij de bezoekers. Dit kan resulteren in een hogere afzet en meer omzet. 

Wanneer je een Brand Store hebt biedt Amazon een uitgebreide reporting tool waarmee je inzicht krijgt in je eigen Brand Store data. Denk hierbij aan bezoekersaantallen, conversiepercentage en sales.

Meer weten?

Geef je online sales een boost door alles uit marketplaces te halen! Neem contact op om meer te weten te komen over hoe we bedrijven online laten groeien via marketplaces.


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Contact
Bel: +31 650 549 601
App: +31 650 549 601
Mail: info@boostinternet.nl
Adres
Gieterij 26
2211XK Noordwijkerhout
Nederland