Over ons

Bij Boost Internet hebben we ons gespecialiseerd in dé online marketplaces: Amazon en bol.com. Onze missie is bedrijven helpen online te groeien door meer te doen met deze marketplaces. Wij zijn van mening dat marketplaces een onderdeel moeten zijn van elke eCommerce strategie en denken daarom graag mee met de mogelijkheden die deze marketplaces te bieden hebben.

Door onze jarenlange ervaring, passie voor marketplaces en een netwerk van betrouwbare partners kunnen wij invulling geven op verschillende gebieden binnen de wereld van marketplaces.

Boost Internet bundelt, sinds 2020, de krachten met Dunion Online Marketing.

Dunion Online Marketing bestaat uit een team van gedreven professionals die zich graag tegenover de klant willen bewijzen. De creatieve en frisse kijk van het team van Dunion zorgt ervoor dat de doelen van de klanten al jarenlang behaald worden. Dunion Online Marketing is een full service marketingbureau waar merken en bedrijven terecht kunnen voor allerlei online marketing vraagstukken. Of het nu gaat over de positionering van een merk of vraagstukken die te maken hebben met webshop development, grafisch design, zoekmachine marketing, e-mail marketing of social media marketing. Boven alles staat Dunion voor eerlijk zakendoen, doen wat er beloofd wordt en werken ze hard aan het succes van elke klant.

Door onze krachten te bundelen versterken wij elkaar en kunnen we onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van marketplaces en online marketing. Onze kantoren zijn gevestigd in Voorhout en Volendam, waar je altijd welkom bent om kennis te maken met onze specialisten onder het genot van een goede kop koffie.

Neem contact op