Amazon Brand Store

Terug

Amazon Brand Store

Een Amazon Brand Store is een unieke en krachtige tool voor merken die op zoek zijn naar manieren om hun merk in de markt te zetten en te onderscheiden van de concurrentie op Amazon. Deze tool binnen Amazon biedt veel voordelen voor merken, waaronder verbeterde zichtbaarheid, betere klantbeleving en meer mogelijkheden om hun merk en producten te verkopen.

Verbeterde zichtbaarheid van je merk

Een Amazon Brand Store is een shop-in-shop binnen de Amazon marketplace waarin één merk kan worden uitgelicht. Hierdoor wordt het voor klanten makkelijker om het merk en de verschillende producten te vinden en te ontdekken. Merken kunnen ook gebruik maken van Amazon’s marketingtools, zoals Amazon Sponsored Products en Amazon Sponsored Brands, om hun zichtbaarheid te verbeteren en meer bezoekers naar hun Brand Store te trekken.

Betere klantbeleving en uitgebreide merkbeleving

Een Amazon Brand Store biedt een unieke ervaring voor klanten, waardoor ze het merk en de producten beter kunnen leren kennen en waarderen. Merken kunnen bijvoorbeeld productvideo’s, sfeerbeelden en uitgebreide productbeschrijvingen toevoegen, waardoor klanten meer inzicht krijgen in de producten, kwaliteit en waar het merk voor staat.

Meer mogelijkheden voor het up sellen en cross sellen van producten

Met een Amazon Brand Store krijg je de mogelijkhed om verschillende producten van een merk uit te lichten. Zo kan je bijvoorbeeld specifieke productlijnen lanceren of speciale aanbiedingen en verkoopacties opzetten in de Brand Store.

Verhoogde loyaliteit en vertrouwen

Door het bieden van een goede klantbeleving en een uitgebreide manier om producten te verkopen, kunnen merken hun klantloyaliteit en vertrouwen verhogen. Klanten zullen zich meer verbonden voelen met het merk en zullen in potentie geneigd zijn om meer producten van hetzelfde merk te kopen.

Betere beheer- en analysemogelijkheden

Met een Amazon Brand Store krijgen merken toegang tot uitgebreide beheer- en analysemogelijkheden. Ze kunnen bijvoorbeeld real-time inzicht krijgen in hun verkopen, welke producten-, pagina’s- en categorieën werken goed in de Brand Store, wat de conversie is per pagina en nog veel meer handige inzichten waardoor de Brand Store steeds verder geoptimaliseerd kan worden.

Al met al is de Brand Store een uitstekende tool voor merken om het assortiment uit te lichten, de beste klantbeleving te creëren en uiteindelijk de sales een boost te geven.

Waarom Boost Internet?
Wij van Boost Internet hebben ons gespecialiseerd in Amazon en bol.com én zijn we preferred partner van zowel Bol als Amazon. Het is onze missie om bedrijven te helpen online te groeien door meer te doen met deze twee bekende marketplaces. Wij zijn ervan overtuigd dat Amazon en bol een onderdeel moeten zijn van de online strategie van elk merk en wij denken daarom graag mee om alle mogelijkheden van deze marketplaces te benutten.

Door onze jarenlange ervaring en passie voor marketplaces én een sterk netwerk hebben van betrouwbare partners, geven wij invulling op verschillende gebieden binnen de wereld van marketplaces.

Contact opnemen?
Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een Amazon Brand Store en naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.