Omzetstijging van 3000% op Bol!

Terug

Van 0 naar Top Partner van Bol.com, binnen 12 maanden!

Als partner agency van bol.com hebben we de vrije hand gekregen om het gehele marketplace stuk van ‘bedrijf x’ in te richten en naar een hoger niveau te tillen. Hierbij lag onze focus in eerste instantie op bol.com in verband met de enorme potentie van dit platform.

Hierbij hebben wij het volgende gedaan:

  • Launch strategie bepaald
  • Onboarding op bol.com
  • Content en seo
  • Sponsored Products creatie en management
  • Automatiseringen van bepaalde processen doorgevoerd via API koppelingen met software van o.a. Channable, Sendcloud en Analytics

Sinds het opstarten van de werkzaamheden, eind 2020, zijn we inmiddels ruim 1,5 jaar verder en hebben we een groei in omzet van ruim 3000% weten te realiseren én is de betreffende partner Toppartner geworden van bol.com. Daarom zijn we extra trots om onderstaande resultaten te kunnen delen van onze Toppartner.

Omzet op maandbasis over een periode van de eerste 18 maanden:

Nederland                                                                    België

           

Waarom Boost Internet?
Wij van Boost Internet hebben ons gespecialiseerd in Amazon en bol.com én zijn we preferred partner van zowel Bol als Amazon. Het is onze missie om bedrijven te helpen online te groeien door meer te doen met deze twee bekende marketplaces. Wij zijn ervan overtuigd dat Amazon en bol een onderdeel moeten zijn van de online strategie van elk merk en wij denken daarom graag mee om alle mogelijkheden van deze marketplaces te benutten.

Door onze jarenlange ervaring en passie voor marketplaces én een sterk netwerk hebben van betrouwbare partners, geven wij invulling op verschillende gebieden binnen de wereld van marketplaces.

Contact opnemen?
Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.