Marketplace integrators

Terug

Koppel je shop aan Amazon en bol.com via Channable of Channelengine 

Wat is een integrator?

Channable en Channelengine zijn tools voor productfeedmanagement en advertentie automatisering. Dit dient als verbinding tussen je webshop of PIM en het kanaal waarop je wilt verkopen en/of adverteren. Deze integrators synchroniseren automatisch o.a. de productcontent, voorraad, prijzen en levertijden met Amazon, bol.com en andere marketplaces. Beide tools halen de orders op en sturen deze door naar je eigen systeem waarmee je de orders afhandelt. Zodra een order is afgehandeld wordt de betreffende marketplace hiervan op de hoogte gesteld en wordt track&trace informatie naar de klant verstuurd mocht hier gebruik van worden gemaakt. Het hele proces is eenvoudig te beheren vanuit je eigen systeem i.c.m. een overzichtelijk dashboard van de integrator.

Hoe werkt het?

Al jouw producten worden door middel van een koppeling met je webshop in een Channable feed geladen. Binnen beide integrators heb je een enorm aanbod aan marketplaces en advertentiekanalen waarop je kan verkopen en adverteren. Beide integrators zijn dus eigenlijk een schakel tussen je webshop en het kanaal waarop je verkoopt en/of adverteert. Wanneer je jouw assortiment wilt aanbieden op een -of meerdere marketplaces dan doe je dit via de integrator. Elke marketplace koppel je apart van elkaar via de integrator waardoor je voor elke marketplace specifieke content kan doorsturen. Zo kan de content op bol.com en anders uitzien dan op Amazon mocht je dit willen. Ook stel je per kanaal (en per land) de verkoopprijzen (en verzendkosten) in, zo kunnen ook deze verschillen van elkaar.

Wat zijn de voordelen?

Je webshop koppelen aan Amazon via Channable of Channelengine heeft meerdere voordelen. Hieronder sommen wij er een aantal voor je op:

  • Koppel je winkel aan tientallen marketplaces in binnen én buitenland
  • Alle orders van de verschillende marketplaces komen op 1 plek binnen
  • Automatische contentsynchronisatie
  • Automatische voorraadsynchronisatie
  • Automatische ordersynchronisatie en afhandeling
  • Stel eenvoudig prijsregels in per marketplace en/of per land
  • Inzicht in de omzet per kanaal, de verkopende producten en categorieën, etc.
  • Het doen van handmatige aanpassingen zijn voorgoed verleden tijd!

Waarom Boost Internet?
Wij van Boost Internet hebben ons gespecialiseerd in Amazon en bol.com én zijn we preferred partner van zowel Bol als Amazon. Het is onze missie om bedrijven te helpen online te groeien door meer te doen met deze twee bekende marketplaces. Wij zijn ervan overtuigd dat Amazon en bol een onderdeel moeten zijn van de online strategie van elk merk en wij denken daarom graag mee om alle mogelijkheden van deze marketplaces te benutten.

Door onze jarenlange ervaring en passie voor marketplaces én een sterk netwerk hebben van betrouwbare partners, geven wij invulling op verschillende gebieden binnen de wereld van marketplaces.

Contact opnemen?
Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.