Logistiek via bol.com

Terug

Logistiek via bol.com (LvB)

Het is voor verkopers mogelijk om hun producten te verkopen via het partnerplatform van bol.com. Wanneer jij jouw producten via bol.com wil gaan verkopen dan kun je ook gebruik maken van de logistieke dienstverlening van bol.com. Hierbij besteed je het volledige logistieke proces uit aan bol.com. Jouw taak is om de inkoop van deze producten te doen en deze te versturen naar het magazijn van bol.com. Bol neemt vervolgens het hele proces van inpakken tot verzenden van je over! Ook de afhandeling van retouren wordt uit handen genomen.

Het verzorgen van de logistiek door bol.com kent meerdere voordelen. Zo bespaart het enorm veel tijd doordat het volledige logistieke proces uit handen genomen wordt. Ook kunnen jouw potentiële klanten gebruikmaken van de Select bezorgopties van bol.com die weer kunnen zorgen voor meer verkopen. Ook een hogere conversie en meer kans op het koopblok behoren tot de voordelen.

Er zijn een aantal voorwaarden waar jouw producten aan moeten voldoen om gebruik te kunnen maken van logistiek via bol.com. Zo moeten het echt nieuwe artikelen zijn, mogen ze maximaal 16 kilo wegen en een inhoud hebben van maximaal 70 liter. De maximale grootte van het pakket mag 72 bij 50 bij 41 zijn. Gevaarlijke stoffen zijn hier niet geschikt voor. Denk hierbij aan parfum, geurstokjes en spuitbussen.

Aanmelden voor LvB

Aanmelden voor LvB is simpel. Je hebt hier alleen een zakelijk verkoopaccount voor nodig bij bol.com. Momenteel kan het wel zo zijn dat er een wachtlijst is om gebruik te kunnen maken van LvB. Dit komt door de enorme toestroom van nieuwe verkopers op het platform van bol.com.

Waarom Boost Internet?
Wij van Boost Internet hebben ons gespecialiseerd in Amazon en bol.com én zijn we preferred partner van zowel Bol als Amazon. Het is onze missie om bedrijven te helpen online te groeien door meer te doen met deze twee bekende marketplaces. Wij zijn ervan overtuigd dat Amazon en bol een onderdeel moeten zijn van de online strategie van elk merk en wij denken daarom graag mee om alle mogelijkheden van deze marketplaces te benutten.

Door onze jarenlange ervaring en passie voor marketplaces én een sterk netwerk hebben van betrouwbare partners, geven wij invulling op verschillende gebieden binnen de wereld van marketplaces.

Contact opnemen?
Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.