Trotse partner van bol.com

Terug

Trotse partner van bol.com.

Boost Internet is een van de aangewezen digital agencies die bedrijven adviseren en/of ondersteunen bij de verkopen op bol.com. Met onze jarenlange ervaring in het plaatsen, beheren en optimaliseren van artikelen binnen Bol, van zowel bestaande als nieuwe verkoopaccounts, helpen wij al jaren bedrijven te groeien op bol.com en andere marketplaces. Naast bovenstaande werkzaamheden zijn we gespecialiseerd in content optimalisatie, adverteren via Sponsored Products en automatisering via bijvoorbeeld Channable of Channelengine.

Partner zijn van bol.com houdt in dat:

  • Wij veel ervaring hebben op het gebied van bol.com
  • Wij een team van marketplace specialisten hebben
  • Onze focus ligt op digitale dienstverlening
  • Wij een breed portfolio aan klanten hebben

Boost Internet bestaat uit een team van gedreven marketplace specialisten die Bol en Amazon kunnen dromen en nieuwe klanten/producten elke keer weer zien als een uitdaging om er een succes van te maken. De frisse en creatieve kijk van ons team zorgt ervoor dat wij al jarenlang mooie resultaten weten te behalen voor onze klanten. Voor het positioneren van een merk of product, het bedenken van een strategisch plan om via de juiste marketplaces succesvol te worden,  kunnen ondernemers bij ons terecht.

Waarom Boost Internet?
Wij van Boost Internet hebben ons gespecialiseerd in Amazon en bol.com én zijn we preferred partner van zowel Bol als Amazon. Het is onze missie om bedrijven te helpen online te groeien door meer te doen met deze twee bekende marketplaces. Wij zijn ervan overtuigd dat Amazon en bol een onderdeel moeten zijn van de online strategie van elk merk en wij denken daarom graag mee om alle mogelijkheden van deze marketplaces te benutten.

Door onze jarenlange ervaring en passie voor marketplaces én een sterk netwerk hebben van betrouwbare partners, geven wij invulling op verschillende gebieden binnen de wereld van marketplaces.

Contact opnemen?
Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.